Güncel Haberler

Trabzonspor’dan amatör kulüplere malzeme desteği – Son Dakika Spor Haberleri

Kulüp Trabzonspor ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi işbirliğiyle kentteki amatör kulüplere maddi yardımda bulunuldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kadir Özcan tesislerinde düzenlenen törene, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Zeyyat Kafkas, Genel Sekreter Kemal Ertürk, Genel Sayman Sami Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Derviş Köz, Coşkun Öztürk, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ceyhun Eskici katıldı. Belediye. Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Kanca, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ASKF Trabzon Şube Başkanı Zeki Kurt ve amatör kulüp temsilcileri katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Yardımcısı Kafkas, ASKF’nin düzenlediği organizasyonlara katılmanın kendileri için büyük mutluluk olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan her zaman şunu söylüyor: ‘ASKF’ye katıldığımızda amatörlerimiz için gereken her şeyi hızlı ve acil bir şekilde yaparız.’ Biz de elimizden geldiğince bu sözü tutmaya çalışıyoruz. Tabii bu yeterli değil çünkü amatörlerin çok fazla sıkıntısı var. Şu anda yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızın neredeyse yüzde 80’i antrenörlük yapmış kişilerden oluşuyor. amatör kulüplerin geçmişi”.

ASKF’nin mavi-morlu kulüpten talep ettiği her şeyi yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Kafkas, şöyle konuştu: “Bundan sonra da bunu yapacağız. Bu vesileyle ASKF yönetimine teşekkür ediyorum. Herkesin sorun ve sorunlarına çözüm odaklı bir yaklaşımla bugün ilk etabı sağlanan kulüplerimize maddi yardımda bulunuyoruz.” “Bu sana biraz nefes alma alanı sağlayacak, şimdiden iyi şanslar diliyorum.” dedi.

Törende Trabzonspor’un hazırladığı malzemeler amatör kulüp yöneticilerine teslim edildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu