Güncel Haberler

EURO 2024’ün yıldızlarından Barış Alper Yılmaz’ın yıllar önce Galatasaray’a transferiyle ilgili bilinmeyen gerçekler! Fatih Terim etkisi…

Türkiye, EURO 2024’te Hollanda karşılaşmasının ardından turnuvaya veda etti. Takım oyuncularının performansları etkileyici olurken, son maçta Hollanda savunmasına nefes aldırmayan Barış Alper Yılmaz dikkatleri daha da çekti.

ALPER’İN TRANSFERİ BARIŞ’TA İMZALANDI

Barış Alper Yılmaz, yıllar sonra başarılı performansını sürdürürken, Keçiörengücü Başkanı Yılmaz’ın Galatasaray’a transfer sürecini anlattı.

Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu şunları söyledi:

“Fatih Terim, Barış Alper’in Galatasaray’a transfer edilmesinde önemli rol oynadı. O dönemde bizzat beni aradı ve oyuncuyu ne kadar istediğini söyledi. Çok sayıda talibi vardı. Fatih Terim çok ısrar ettiği için onu da Galatasaray’a verdik. Biz de onu Galatasaray’a verdik. Aynı yıl Boey’i taşıdılar. “Yaptılar ve onu astronomik bir fiyata sattılar. Artık yapılanmanın meyvelerini alıyorlar.”

KERİM AKTÜRKOĞLU DA TERİM’LE KONUŞTUKTAN SONRA KARARINI ALDI

Kerem Aktürkoğlu, transfer döneminde Galatasaray ve F.Bahçe tarafından da aranıyordu. Genç yıldız, Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından verdiği röportajda Galatasaray’ı tercih ettiğini açıkladı.

aktürkoğlu2

Euro 2024
FIFA'dan Tete ve Galatasaray kararı!FIFA’dan Tete ve Galatasaray kararı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu